Segítsünk, hogy játszhassanak! – Beszámoló

A projektet támogatja:

Amire gyűjünk 2018.10.01 és 2019.03.31. között:

Új játékok és berendezések a Kelta utcai Családok Átmeneti Otthonába

Eddig összegyűlt: 425 125 Ft

Van egy hely a budapesti Kelta utcában, ahol menedéket lelnek azok a családok, melyeknek nincs hová menniük. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat által működtetett Családok Átmeneti Otthona az egész ország területéről várja a fedél nélkül maradt családokat – egyszerű, de biztonságos körülményekkel, jó szóval, szakszerű segítséggel. Itt a szülők és a családgondozók együtt tervezik meg, milyen úton lábalhatnak ki reménytelennek tűnő helyzetükből, közösen építik fel a család és a gyerekek előtt álló jövőt.

A 38 főt befogadó Kelta utcai intézmény mindig teltházas, és van várólista is. A cél természetesen az, hogy a családok csak a legszükségesebb időt töltsék védett körülmények között, és minél előbb továbblépjenek az önálló életbe.

Az intézménybe érkező gyermekek sokszor halmozott problémákkal, már pár évesen is egy nehéz életúttal a hátuk mögött érkeznek ide. Bár számos foglalkozást szerveznek számukra, kedvenc helyük mégis a játszószoba, ahol kedvükre hancúrozhatnak. Egy idei beruházásnak köszönhetően sikerült egy új játszószobát kialakítani, annak berendezése és felszerelése ugyanakkor még nem megoldott. Kérjük, kerekítse fel Ön is vásárlása végösszegét, hogy az így összegyűlt adományokból olyan berendezési tárgyakat és eszközöket vásárolhassunk, melyek egy harmonikus családi otthon hangulatát teremtik meg, ahol anya és gyermek együtt tud önfeledten játszani.

Kérjük, segítse céljaink elérését, kerekítse fel Ön is vásárlása végösszegét!