Ha gyors segítség kell! – 2024

A projektet támogatja:

Amire gyűjtünk 2024.01.01 – 2024.12.31 között:

A sürgősségi mentőellátáshoz szükséges eszközökre

Eddig összegyűlt: 709 238 Ft

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Mentőszolgálata 1992-ben kezdte meg működését.

A Szeretetszolgálat egészségügyi szolgálatainak tevékenységében az önkéntesség és professzionalizmus ötvöződik. A mentőegység minden tagja szabadidejéből, anyagi ellenszolgáltatás nélkül vállalja a szolgálatot. Egy mosoly, egy gyenge kézszorítás, egy halk „köszönöm”. Ennyi az önkéntes munkatársak fizetsége alázatos munkájukért, ez mégis elég ahhoz, hogy nap mint nap útnak induljanak. Közös jutalmuk a megmentett élet.Az életmentő tevékenységhez a professzionális és elhivatott munkán kívül megfelelő eszközökre is szükség van.

Egy széleskörű adakozásnak hála az önkéntes alapon működő Magyar Máltai Szeretetszolgálat Mentőszolgálata 2016 eleje óta a legkorszerűbb rohamkocsival látja el a budapesti agglomerációban zajló betegellátást, amely a környéken bárkihez megérkezhet, aki a 112-es központi segélykérő számot hívja a bajban.

A Máltai Szeretetszolgálat azt vallja, hogy segíteni csak jól szabad. Életeket menteni is csak megfelelő szakmai felkészültséggel és korszerű eszközökkel lehetséges. Ezért arra törekednek, hogy a rohamkocsiban minden szükséges és hasznos eszköz megtalálható legyen, ezzel is emelve a szolgáltatás hatékonyságát és színvonalát.

Kérjük, kerekítse fel Ön is vásárlásának végösszegét, hogy adományának köszönhetően lehetővé váljon a mentőautó felszerelési, diagnosztikai és terápiás eszköztárának folyamatos szinten tartása és bővítése.

Segítsünk együtt a bajban!