Csatlakozás

A Kerekítsd fel! program legfontosabb üzenete, hogy sok kicsiből képes nagy dolgokat létrehozni. Annak érdekében, hogy a lehető legtöbb hazai online vásárlónak tudjuk biztosítani a kerekítéses módszerrel történő adományozást, fontos számunkra, hogy minél több partner nyújtsa ezt a fajta jótékonysági lehetőséget vásárlóinak.

Webshop tulajdonosaként vagy üzemeltetőjeként lehetőséget biztosítunk Önnek arra, hogy csatlakozzon hozzánk, és ezzel már önmagában is hatalmas lépést tegyen annak érdekében, hogy még több jó ügyet tudjunk közösen szolgálni és még több rászoruló embertársunk életkörülményein tudjunk javítani. Biztosak vagyunk abban, hogy saját vásárlói üdvözölni fogják döntését, és a rendszer bevezetése pozitívan fogja befolyásolni a márkája megítélését is.

Ha nyitott az együttműködésre, lépjen velünk kapcsolatba a lenti mezők kitöltésével és a „Küldés” gomb megnyomásával. Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot, és reméljük, mielőbb személyesen is tudunk egyeztetni a program részleteiről és az Önök vásárlóinak támogatására váró projektekről.

Kapcsolatfelvétel