Örömsziget kerti pihenő – beszámoló

A projektet támogatja:

Amire gyűjtünk 2020.05.01 és 2021.01.31 között:

Kerti bútorokra a Marosvásárhely utcai idősek otthonába

Eddig összegyűlt: 1 604 793 Ft

Pestlőrinc kertvárosi részén lévő otthonunkban idős, beteg, önmaguk ellátására nem vagy csak részben képes idős gondozottakat ápolunk. Életük végéig otthont nyújtunk számukra, s legfőbb célunk, hogy életük utolsó, és nagyon kiszolgáltatott szakaszában biztonságos és emberhez méltó körülményeket és légkört teremtsünk gondozottjaink számára.

Az állandó egészségügyi ellátás mellett intézményünkben nagy hangsúlyt fektetünk a közös programokra is, melyek segítenek megőrizni lakóink önállóságát, szellemi frissességét, és elősegítik, hogy az otthon lakói közösséggé váljanak. Tavasztól őszig a lakók legszívesebben az otthon udvarán tartózkodnak, sok esetben a foglalkozásokat is ott tartjuk. Annak érdekében, hogy az otthon lakói hosszasan és kényelmesen élvezhessék a kert nyugalmát, biztonságos kerti bútorokat és árnyékolókat szükséges beszerezni. Több lakónknak örömforrás és motiváltság lenne, ha kertünkben egy lengőtekét tudnánk felállítani, amelyen egy – egy társukkal, vagy látogatások alkalmával, egy-egy családtaggal színesebb és vidámabb perceket, órákat tudnának eltölteni. A közös élmény és a játék öröme mindenki lelkének jót tenne.

Célunk, hogy az otthonban élő idős emberek magas színvonalú ápolást kapjanak, és valódi gondoskodó, szeretetteljes és biztonságos környezet vegye körül őket, ahol otthon érezhetik magukat.

Kérjük, segítse céljaink elérését, kerekítse fel Ön is vásárlása végösszegét!