Matiné az idősek otthonában

A PROJEKTET TÁMOGATJA:

Amire gyűjtünk 2024. június 01. és 2024. november 30. között:

Új televízióval és kényelmi berendezésekkel boldogabbá tehetjük az idős lakók mindennapjait

Eddig összegyűlt: 0 Ft

A miskolci idősek otthonában számos programmal és rendezvénnyel tesszük tartalmassá a ránk bízott idős emberek mindennapjait. Az otthonban élők számára különösen fontosak az olyan közös programok, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy együtt töltsék a szabadidőt. A „Matiné” programunk, mely során régi filmeket, kabarékat és állatos meséket nézünk együtt a társalgóban, rendkívül kedvelt és várt esemény mindenki számára.

Sajnos azonban egyre több lakó nem tud már csatlakozni ehhez a programhoz, mivel látásuk nem teszi lehetővé számukra, hogy élvezhessék a jelenlegi, kisebb képernyőjű televízió adta lehetőségeket. Ezért szeretnénk egy új, nagyobb képernyőjű televíziót beszerezni, hogy minden lakónk számára jó élmény legyen a Matiné és élvezhessék a közösen megtekintett filmeket.

Emellett fontos az idős lakóink kényelme és fizikai állapotának megőrzése, az állapotromlás lassítása is. Ezért az összegyűlt adományokból szeretnénk vásárolni egy többfunkciós masszázsfotelt, amely nemcsak a stressz csökkentését segíti, de az izomzatot is megmozgatja, valamint egy speciálisan lassú sétára és rehabilitációra tervezett futópadot, amely segít fenntartani az aktív életmódot és támogatja az idős emberek mozgását.

Ezek az eszközök nemcsak a lakók kényelmét és szórakozását szolgálják, hanem hosszú távon is hozzájárulnak az életminőségük javításához és az egészségük megőrzéséhez. Segítségükkel lehetővé válik, hogy mindenki teljes mértékben részt vehessen az otthoni programokban és élvezhesse a közösségi élményeket, miközben támogatjuk fizikai és mentális jóllétüket. 


Köszönjük, hogy adományával lehetővé teszi számunkra, hogy továbbra is gondoskodhassunk az otthonunkban élő idős emberek kényelméről, fizikai és lelki jól létéről.