“Ápoltan, méltósággal ” – beszámoló

A projektet támogatja:

Amire gyűjtöttünk 2022.02.01-2022.04.30 között:

Higiéniai csomagok összeállítása hajléktalan ellátottak számára

Eddig összegyűlt: 511 021 Ft

Miklós utcai intézményünk éjjeli menedékhelyet, női krízisszállót, nappali melegedőt és két utcai gondozó szolgálatot üzemeltet. A betérők számára lehetőséget kínálunk mosásra és tisztálkodásra is, hogy életkörülményeiktől függetlenül ápoltan, méltósággal mehessenek ügyeiket intézni. A ránk bízott emberek rászorulnak arra, hogy tisztálkodási szerekkel és eszközökkel például szappannal, testápolóval, samponnal, fogkefével, fogkrémmel, törölközővel, nők esetében egészségügyi betéttel, fehérneművel, zoknival lássuk el őket.

Tisztasági csomagra legnagyobb szükség akkor van, amikor egy hajléktalan ember kórházba kerül, ahol hozzátartozók hiányában maga kell gondoskodjon a tisztálkodó szerekről és eszközökről.

Emellett a mindennapokban az utcai ellátás során látogatott embereknek vagy a melegedőbe betérőknek is szükségük lehet ezekre a higiéniás eszközökre.

A tisztasági csomagok összeállításához és rendszeres feltöltéséhez természetbeni és anyagi segítségre is szükségünk van.

Kérjük, vásárlása végösszegének felkerekítésével támogassa Ön is a rászoruló embereknek szánt tisztasági csomagok összeállítását.