Állatokkal a gyermekek gyógyulásáért

A PROJEKTET TÁMOGATJA:

Fotológus - prémium fotókidolgozás

Amire gyűjtünk 2024. június 1. és 2024. november 30. között:

Tegyük együtt boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá a gyerekek életét!

Eddig összegyűlt: 20 706 Ft

Intézményünk menedéket nyújt azoknak a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeknek, akik családjukkal, leggyakrabban édesanyjukkal érkeznek hozzánk. Ezek a családok hirtelen kiszakadnak megszokott környezetükből, és nálunk találnak nyugalmas ideiglenes otthonra, ahol segítséget kapnak életük újraépítéséhez. A gyermekek életkora 1-től 16 éves korig terjed, és különféle nehézségekkel küzdenek: ADHD, logopédiai problémák, és pszichés zavarok, melyek korábbi traumák nyomán alakultak ki. Szakembereink, köztük pszichológusok, nap mint nap azon dolgoznak, hogy enyhítsék fájdalmukat és segítsenek nekik újraépíteni önmagukat.

Az állatterápia ebben a folyamatban csodákat képes tenni. Kutyaterápiával szeretnénk segíteni a gyermekeknek, hogy erősítsék kötődéseiket, növeljék önbizalmukat, javítsák figyelmüket, és megkönnyítsék társas kapcsolataik kialakítását.

A kutyák mellett más állatok is részei lennének ennek a programnak: állatkerti látogatások, lovas oktatás, terápiás macskák simogatása és mentőkutyás bemutatók. Ezek az élmények nemcsak mosolyt csalnak a gyerekek arcára, de mélyreható hatással is vannak lelki fejlődésükre.

Azért kérjük a támogatásukat, hogy ezt a gyógyító erejű programot megvalósíthassuk. Az Önök segítségével egy olyan környezetet teremthetünk, ahol ezek a gyermekek nemcsak túlélnek, hanem boldogan és egészségesen nőnek fel. Minden adomány, legyen az kicsi vagy nagy, közelebb visz minket ahhoz, hogy ezek a kis szívek újra megteljenek reménnyel és örömmel.


Csatlakozzanak hozzánk, és segítsenek, hogy megadhassuk azt a segítséget a gyerekek számára, mely jobbá teheti életüket!