A kultúra mindenkié! – beszámoló

A projektet támogatta:

Amire gyűjtöttünk 2015.12.08 – 2016.12.08 között:

Hátrányos helyzetű emberek részvétele kulturális- és sportprogramokon

Összegyűlt összeg: 12 383 388 Ft

Táguló világunkban a kulturális kínálat egyre szélesebb, és minden korosztály megtalálhatja benne a neki tetszőt. A programok elérése azonban a társadalom nem minden rétege számára magától értetődő: amikor a napi betevőre valót is nehéz összekuporgatni, színházra, koncertre nem telik.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Magyarország egyik legnagyobb civil szervezeteként mintegy 200 szociális és egészségügyi intézményt működtet. Intézményeink lakói és ellátottjai gyermekek, családok, fogyatékkal élők, hajléktalan emberek, egyedül maradt idősek, valamiért a társadalom perifériájára szorult csoportok. Egy színházi este, egy emlékezetes koncert, egy izgalmas találkozás hosszú időre szóló élményként üde színfolttal gazdagítaná mindennapjaikat, erre azonban sajnos csak kivételes esetben nyílik lehetőség.

A JEGY.HU FELKEREKÍTŐ VÁSÁRLÓI HOZZÁJÁRULTAK AHHOZ, HOGY CSALÁDJAINK, GYERMEKEINK, IDŐSEINK SZÍNHÁZBA, KONCERTRE, HANGVERSENYRE JUTHASSANAK EL. AZ ÖSSZEGYŰLT ADOMÁNYOKBÓL EllátottJAINK IGÉNYEIRE ÉS ADOTTSÁGAIRA SZABOTT PROGRAMOKRA VÁSÁROLTUNK BELÉPŐJEGYET ÉS MEGSZERVEZTÜK A HELYSZÍNRE VALÓ ELJUTtatÁSUKAT IS. A TÖBB MINT 100 PROGRAMMAL TÖBB MINT 1000 NEHÉZ SORSÚ EMBER ÉLETÉBE SIKERÜLT EGY KIS kikapcsolódást és mosolyt csempészni.

A programokon készült fotók és a beszámolók megtekinthetőek a jegy.hu oldalán.